Textura langosilor cu branza este usor crocanta la exterior si pufoasa la interior, iar umplutura de branza feta adauga un gust sarat si puternic, completand perfect gustul langosilor.
Într-un castron mic amesteca zahărul, drojdia și apa. Lasa să stea aproximativ 15 minute până când drojdia se activeaza.
In vasul mixerului adaugam faina, sarea si amestecam. Adauga amestecul de drojdie și amesteca cu ajutorul cârligului de aluat timp de aproximativ 5 minute. Aluatul va fi destul de lipicios și elastic.
Pune aluatul într-un bol uns cu ulei și acopera cu folie de plastic. Păstreaza într-un loc cald și lasa aluatul să își dubleze volumul.
Incinge aproximativ 1 cană de ulei vegetal într-o tigaie mare.
Taie aluatul în 8 bucăți egale. Întinde fiecare bucată într-un cerc. Adauga ¼ cană de brânză feta în partea de jos a cercului. Pune partea libera de aluat peste cel cu branza si cu ajutorul unei furculite sigileaza coca.
Prăjeste câte o bucată de aluat, pe ambele părți, până devine auriu, aproximativ 3 minute pe parte, verificând des pentru a te asigura că nu se arde.