Rulada de Cascaval
Rulada de cașcaval cu șuncă și cremă de brânză e moale, cremoasă și plină de savoare, cu legume proaspete și măsline crocante.
Preparare 10 minutes mins
Timp Gatire 5 minutes mins
Timp Total 2 hours hrs 15 minutes mins
Categorie Aperitiv
Bucatarie Romanesc
Portii 15 felii
Calorii 63 kcal
- 12 felii cascaval
- 12 felii sunca presata
- 200 g crema de branza
- 80 g masline verzi feliate
- 1 ardei rosu taiat cubulete
- 50 g praz tocat fin
Preîncălzește cuptorul la 180°C. Așază feliile de cașcaval într-o tavă mare și dă-le la cuptor timp de 5 minute, doar cât să se înmoaie ușor.
Scoate cașcavalul și lasă-l puțin să se răcească.
Așază feliile de șuncă peste cașcavalul cald.
Întinde un strat uniform de cremă de brânză peste șuncă.
Presară deasupra măslinele feliate, ardeiul roșu și prazul tocat.
Rulează strâns rulada, înfășoar-o în folie alimentară și dă-o la frigider pentru 1–2 ore, până se întărește.
Scoate rulada din frigider și taie feliile de aproximativ 1,5–2 cm. Servește rece.
Calorii: 63kcalCarbohidrati: 2gProteine: 1gGrasimi: 6gGrasimi Saturate: 3gColesterol: 15mgSodiu: 140mgPotasiu: 46mgFibre: 0.4gZahar: 1gVitamina A: 510IUVitamina C: 11mgCalciu: 24mgFier: 0.2mg